• De praktijkruimte

Ik ben geboren in Rolde (Drenthe) in 1971.

Na mijn studie Geneeskunde in Groningen heb ik ervaring opgedaan in de orthopedie, sportgeneeskunde, revalidatiegeneeskunde en 10 jaar gewerkt als arts op de Spoedeisende Hulp van verschillende ziekenhuizen (Bethesda ziekenhuis Hoogeveen, OLVG Amsterdam en Royal Adelaide Hospital in Australië).

Ik heb erg genoten van dit werk en er heel veel geleerd over mensen, behandeling van (acute) ziektes en aandoeningen. Ik leerde er ook te vertrouwen op mijn intuïtie en daarna te handelen. Ik miste echter de holistische benadering van de 'patiënt' en zijn problematiek. Waarom hebben ze een bepaalde aandoening, hoe kunnen ze het voorkomen/genezen en wat is de mogelijke boodschap ervan?

Ik heb daarna 3 jaar als arts in de psychiatrie gewerkt en ben me tegelijkertijd gaan verdiepen in lichaamsgerichte therapievormen. Ik heb een opleiding gevolgd tot craniosacraal therapeut bij het Upledger Instituut in Doorn en heb tevens een 4 jarige lichaamsgerichte psychotherapie- opleiding (Hakomi) gedaan in Sheffield, Engeland.

Daarna volgde ik een opleiding als arts in Natuurgeneeskunde en Orthomoleculaire geneeskunde.

Verder veel persoonlijke verdieping via yoga, dans, healing TAO , sjamanisme en de natuur.

Momenteel volg ik de opleiding Total Body Reflex en Neurotransformatief ademwerk. 

Dit alles bij elkaar leidt tot een persoonlijke aanpak in het begeleiden van mensen en hun zoektocht naar welbevinden. Ik ervaar veel enthousiasme in mijn vak en vertrouwen in ieders innerlijke kracht en wijsheid.

Ik hoop een steentje te kunnen bijdragen aan jouw welbevinden!